Despre Măglaș Alexandru – Cabinet de avocat
Servicii avocațiale de înaltă calitate

CINE SUNTEM

Biroul nostru s-a înființat oficial în luna martie a anului 2020 și s-a axat către furnizarea de servicii avocațiale de înaltă calitate clienților, indiferent că speța viza un divorț, o plângere contravențională, un dosar penal sau alte cauze.

Activitatea biroului nostru de avocatură este centrată în jurul avocatului titular Măglaș Alexandru, care este avocat definitiv în cadrul Baroului București și autor de articole de specialitate, dar și contribuitor al unor cărți de specialitate juridică.

Credem în comunicare și în menținerea unei legături constante avocat-client. Acceptăm provocările dacă considerăm că le putem gestiona într-un mod util pentru client. Astfel, putem oferi servicii avocațiale de înaltă calitate.

Apreciem că fiecare speță este diferită și soluțiile care pot fi obținute sunt, de asemenea, diferite. În funcție de client, nu toate spețele trebuie neapărat „câștigate” în sensul clasic – pot exista soluții de compromis sau alternative care să prezinte o utilitate mai mare pentru client decât câștigarea prorpiu-zisă a speței.

DE CE NOI?

Noi credem că profesionalismul este cheia calității pentru serviciile avocațiale.

team-member-image
Alexandru Măglaș
AVOCAT TITULAR

Alexandru Măglaș este avocatul titular al biroului nostru.

Activitatea profesională acoperă un spectru larg de arii juridice. Totuși, activitatea se concentrează în ariile penale, administrativ-fiscale, ale proprietății intelectuale și industriale, precum și de familie.

Activitatea desfășurată de Alexandru Măglaș este caracterizată de creativitate, profesionalism și o bună comunicare. Abilitatea de a gândi rezolvări juridice creative apreciem a fi un mare plus.

Un alt aspect demn de a fi menționat despre Alexandru Măglaș este faptul că este, totodată, autor de articole de specialitate în Revista Săptămâna Juridică, dar și contribuitor al unor cărți de specialitate juridică.

Alexandru a absolvit cursurile de licență ale Universității din București și a absolvit un program de master al aceleiași universități. Programul de master absolvit vizează domeniul arbitrajului internațional.