MĂGLAȘ Alexandru - Firma Hukum

Profesionalisme.
ngurmati. kasetyan.

Babagan kabinet

Layanan fokus ing masalah sampeyan.

Kantor nyakup macem-macem masalah - saka masalah hukum pidana, hukum kulawarga nganti masalah hukum administratif utawa pajak.

Tujuan layanan sing ditawakake yaiku mbantu sampeyan entuk asil sing paling apik.

Masalah pidana

Umume kita bakal ngadhepi proses pidana sajrone umur kita.

Prosedur kasebut bisa mbingungake lan bakal ngganti urip kita kanthi ora bisa dibatalake.

Aku bisa nulungi sampeyan babagan perkara pidana, supaya masalah kasebut ora ilang.

Wiwit nyopir ing pengaruh alkohol/zat kanggo kejahatan "kerah putih", kabeh padha duwe teknis dhewe.

Masalah fiskal

Seneng utawa ora, kita kudu mbayar pajeg, sanajan padha angel kanggo nemtokake lan mbayar.

Masalah pajak minangka tugas nyata. Layanan sing ditawakake kantor bisa mbantu sampeyan ngatur masalah kasebut.

Layanan perusahaan kalebu macem-macem masalah pajak sing bisa kedadeyan. Saka ngrampungake masalah cilik kayata lali kanggo gawe anyar panggonan kanggo masalah Komplek kayata transfer aset internasional, PPN, layanan tenan bisa bantuan.

Masalah kulawarga

Saenipun, kulawarga tegese katresnan, safety lan comfort. Nanging, kadhangkala kedadeyan ora kaya sing dikarepake.

Ora ana sing seneng ngrampungake masalah kulawarga ing pengadilan, nanging nalika kahanan kaya ngono, pitulung profesional dianjurake.

Layanan perusahaan kasebut kalebu masalah sing ana gandhengane karo pegatan, pembagian aset, hak asuh, perwalian, lan masalah kulawarga liyane.

Masalah masyarakat, perdagangan lan bisnis

Mlaku bisnis minangka tantangan. Sayange, bisnis bakal nandhang sangsara nalika peraturan campur tangan.

Pamrentah lokal lan pusat ngetrapake akeh peraturan lan denda marang bisnis.

Sakbenere kabeh aspek bisnis sampeyan wis diatur.

Ngerti kewajiban lan tanggung jawab sampeyan penting banget kanggo kesehatan bisnis sampeyan.

Layanan perusahaan bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah sing bisa kedadeyan ing bisnis sampeyan: saka panyiapan perusahaan nganti penutupan, persetujuan / wewenang, saran babagan peraturan perdagangan, lsp.

Masalah properti lan warisan

Njaluk properti ora gampang. Nanging, njaga bisa ngasilake masalah luwih akeh tinimbang sing dikarepake - konflik karo tanggane, tabulasi, kadaster, cacat / cacat, lsp.

Kita ngerti carane mumetake masalah kasebut, nanging iki minangka bagean saka urip lan kudu dikelola. Ora saben wong bisa nanggung risiko kelangan properti, lan akeh biaya sing penting.

Malah nalika kita pengin mbuwang properti, iku ora prasaja. Sade utawa mutusake kanthi sah cara nyebarake marang ahli waris duwe tantangan dhewe.

Masalah properti intelektual lan industri

Kreativitas minangka fitur utama kita. Sajrone urip, wong ngasilake akeh gagasan lan karya kreatif (puisi, novel, lukisan, lagu, lirik, naskah, model bisnis lan industri, lsp.).

Sawetara karya bisa uga larang regane lan mbutuhake perlindungan hukum. Dadi penulis karya kuwi uga nuntut lan urip kebak masalah kanggo penulis kreatif.

Layanan kantor bisa mbantu sampeyan babagan registrasi merek dagang, paten, desain, model, hak cipta, simpenan legal kanggo karya, uga layanan liyane.

Sampeyan kudu duwe profesional ing sisih sampeyan kanggo ngatur hak lan kebebasan sampeyan kanthi apik!

Kanggo nyewa layanan sampeyan bisa hubungi kula ing:

Telpon: (+40) 0756 248 777

E-mail: alexandru@maglas.ro

Layanan hukum kanggo masalah sampeyan.

Pengacara omah Bucharest
Maglas Alexandru – Law Firm
CIF: 38635477

(+ 40) 756 248 777

Str. Jenderal HM Berthelot, no. 46, Badan C2, kira-kira. 8,
Sektor 1, Bukares,
Romania, 010169