MĂGLAȘ Alexandru - Kantor Hukum

Profesionalisme.
Hormat. Kasatiaan.

Ngeunaan kabinet

Jasa museurkeun kana masalah anjeun.

Kantor nyertakeun rupa-rupa masalah - tina masalah hukum pidana, hukum kulawarga dugi ka masalah hukum administrasi atanapi pajak.

Tujuan tina jasa anu ditawarkeun nyaéta ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Masalah kriminal

Seuseueurna urang bakal nyanghareupan prosés kriminal dina kahirupan urang.

Prosedurna tiasa ngabingungkeun sareng bakal ngarobih kahirupan urang sacara teu tiasa dibalikeun deui.

Abdi tiasa ngabantosan anjeun dina masalah kriminal supados masalahna henteu kaluar.

Ti mimiti nyetir dina pangaruh alkohol/zat nepi ka kajahatan "kerah bodas", aranjeunna sadayana gaduh téknis sorangan.

Masalah fiskal

Suka atawa henteu, urang kudu mayar pajeg, sanajan aranjeunna hese nangtukeun tur mayar.

Masalah pajak mangrupikeun tugas anu leres. Ladenan anu ditawarkeun ku kantor tiasa ngabantosan anjeun ngatur masalah ieu.

Ladenan perusahaan nutupan sababaraha masalah pajeg anu tiasa timbul. Tina ngarengsekeun masalah leutik sapertos hilap nganyarankeun tempat anjeun dugi ka masalah rumit sapertos transfer aset internasional, PPN, jasa perusahaan tiasa ngabantosan.

Masalah kulawarga

Ideally, kulawarga hartina cinta, kaamanan jeung kanyamanan. Sanajan kitu, kadang hal teu lumangsung sakumaha urang nyangka.

Taya sahijieun diaku pikeun ngabéréskeun masalah kulawarga maranéhanana di pangadilan, tapi lamun kaayaan kitu timbul, pitulung profésional disarankeun.

Ladenan firma nutupan masalah anu aya hubunganana sareng cerai, pembagian aset, hak asuh, perwalian, sareng masalah anu aya hubunganana sareng kulawarga.

Masalah masarakat, perdagangan sareng bisnis

Ngajalankeun usaha mangrupikeun tantangan. Hanjakal, usaha bakal sangsara nalika aturan campur.

Boh pamaréntah lokal sareng pusat maksakeun seueur peraturan sareng hukuman pikeun usaha.

Ampir unggal aspék bisnis anjeun diatur.

Nyaho kawajiban sareng tanggung jawab anjeun penting pisan pikeun kaséhatan bisnis anjeun.

Ladenan firma tiasa ngabantosan anjeun seueur masalah anu tiasa timbul dina bisnis anjeun: ti ngadegna perusahaan dugi ka panutupanana, persetujuan/otorisasi, naséhat ngeunaan peraturan perdagangan, jsb.

Masalah harta sareng warisan

Meunang sipat teu gampang. Sanajan kitu, ngajaga eta bisa ngahasilkeun leuwih masalah ti ekspektasi - konflik jeung tatanggana, tabulasi, kadaster, vices / defects, jsb.

Urang ngarti kumaha frustrating masalah ieu tiasa, tapi aranjeunna bagian tina kahirupan tur kudu diurus. Henteu sadayana tiasa nanggung résiko kaleungitan harta, sareng pikeun seueur biaya ngawadahan penting pisan.

Malah nalika urang rék miceun harta, hal anu teu basajan. Ngajual atanapi mutuskeun sacara sah kumaha ngadistribusikaeun ahli waris gaduh tantangan sorangan.

Masalah harta intelektual sareng industri

Kreativitas mangrupikeun ciri utama urang. Salila hirup, jalma ngahasilkeun jumlah considerable gagasan jeung karya kreatif (puisi, novel, lukisan, lagu, lirik, naskah, bisnis jeung model industri, jsb).

Sababaraha karya bisa jadi berharga jeung merlukeun panyalindungan hukum. Janten panulis karya sapertos kitu ogé nungtut sareng kahirupan pinuh ku masalah pikeun pangarang kreatif.

Ladenan kantor kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptarkeun mérek dagang, patén-patén, desain, modél, hak cipta, titipan sah pikeun karya, ogé jasa anu sanés.

Éta patut gaduh profésional di sisi anjeun pikeun ngokolakeun hak sareng kabébasan anjeun anu saé!

Pikeun nyewa jasa anjeun tiasa ngahubungi kuring di:

Telepon: (+40) 0756 248 777

E-mail: alexandru@maglas.ro

Ladenan hukum pikeun masalah anjeun.

Pangacara imah Bukares
Maglas Alexandru - Firma Hukum
CIF: 38635477

(+ 40) 756 248 777

Str. Jéndral HM Berthelot, No. 46, Awak C2, kira-kira. 8,
Séktor 1, Bukares,
Romania, 010169