Despre Măglaș Alexandru – Cabinet de avocat

CINE SUNTEM

Cabinetul de avocat s-a înființat prin decizie a Baroului București în luna martie a anului 2020. De la momentul înființării, activitatea cabinetului a crescut constant. Activitatea a fost orientată spre identificarea de soluții la problemele clienților.

Activitatea cabinetului de avocatură este coordonată de avocatul titular Alexandru Măglaș.

Avocatul Alexandru Măglaș este avocat în cadrul Baroului București din anul 2017. A devenit avocat definitiv în anul 2019.

Alexandru Măglaș urmărește constant să fie un avocat cât mai bun. Tratează fiecare caz cu seriozitatea necesară. Crede că un avocat bun își dă seama că și un caz aparent banal se poate complica. Dl. Măglaș urmărește aplicarea bunelor practici profesionale și diminuarea riscurilor pentru client.

Avocatul Alexandru Măglaș este autor de articole de specialitate, dar și contribuitor al unor cărți de specialitate juridică (titlurile sunt exemplificate mai jos).

Un avocat bun știe că este esențială comunicarea eficientă cu clientul. Rezolvarea cazului depinde de comunicare.

Cazul clientului este analizată cu atenție. Un avocat bun ia decizii împreună cu clientul. Un avocat bun studiază temeinic circumstanțele cazului și legislația aplicabilă.

Oferim servicii avocațiale în România – preponderent în București.

Nu toate spețele trebuie neapărat „câștigate” în sensul clasic.

Pot exista soluții de compromis sau alternative indentificate de un avocat bun și competent care să prezinte o utilitate mai mare pentru client decât câștigarea prorpiu-zisă a speței. Rezolvarea concretă depinde, în primul rând, de client și de speță, iar apoi de competența avocatului.

DE CE NOI?

Urmărim cel mai bun rezultat pentru cazul tău.

team-member-image
Alexandru Măglaș
AVOCAT TITULAR

Alexandru Măglaș este avocat în București și este avocatul titular al cabinetului de avocat „Măglaș Alexandru – Cabinet de Avocat”.

Activitatea profesională a avocatului Alexandru Măglaș acoperă, în principal domeniile de drept penal, drept administrativ, drept fiscal, dreptul proprietății intelectuale și dreptul proprietății industriale.

Avocatul Alexandru Măglaș apreciază că este, în primul rând, un avocat penalist bun. Apoi, calitatea de avocat bun se regăsește și în celelalte arii de practică. Activitatea avocatului bucureștean Alexandru Măglaș se orientează preponderent asupra dreptului public.

Avocatul Alexandru Măglaș este experimentat și identifică soluții chiar și în situații dificile. De asemenea, nu se limitează la soluțiile previzibile sau „clasice”. Uneori nu sunt cele mai bune pentru caz. Situațiile juridice pot fi rezolvate în multiple moduri.

Avocatul Alexandru Măglaș desfășoară și o activitate publicistică curentă în domeniul juridic.

Dintre publicațiile Avocatului Alexandru Măglaș amintim:

  • Conflictul de legi în timp privit din perspectivele teoretică și practică a aplicării art. 6 din noul Cod civil (Revista Săptămâna Juridică nr. 14/2015 · Apr 6, 2015)
  • Unele considerații privind rambursarea creditelor în valută (Revista Săptămâna Juridică nr. 42-43/2017 · Dec 18, 2017)
  • Pavel Perju și Alexandru Măglaș – Comentarii aferente art. 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 2267, 2268, 2269, 2270, 2271, 2273, 2278 Cod civil şi art. 1, 3, 5 LPANC. (publicate în Codul civil. Comentariu pe articole. Ediția 3 – Editura CH Beck · Mai 20, 2021)
  • Pavel Perju și Alexandru Măglaș – Judecata în echitate a litigiilor generate de proprietatea aparentă (publicat în In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept – Editura Hamangiu · Sep 30, 2021)
  • Pavel Perju și Alexandru Măglaș – Respectul datorat persoanei şi după decesul său, în concepţia Codului civil român în Revista STUDII ŞI CERCETĂRI JURIDICE (gestionată de Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române) nr. 4/2021 · Ian 1, 2022